Gluteenittomat perunarieskat
Valmistusaineet
Määrä | Ainesosa |
---|---|
3 dl | perunasosetta |
1 | kananmuna |
2 rkl | öljyä tai sulatettua margariinia |
0,5 tl | leivinjauhetta |
2 dl | gluteenitonta tummaa tai karkeaa jauhoseosta |
10 kpl
Sekoita jäähtyneeseen perunasoseeseen kananmuna ja öljy. Yhdistä leivinjauhe ja jauhoseos. Sekoita seos taikinaan.
Nosta taikinanokareita leivinpaperin päälle pellille. Ripottele hieman jauhoa nokareiden päälle ja taputtele ne rieskoiksi (halkaisija noin 10 cm) jauhotetuin käsin. Pistele rieskoja haarukalla.
Kypsennä 250-asteisessa uunissa 12-15 minuuttia.
Gluteenittomasti - Mitä syödään tänään? -kirja
Tilaa kirja verkkokaupastamme!
Kuva: Studio Sami Helenius Oy
Löysitkö etsimäsi?
Sinua saattaisi kiinnostaa
-
Leivät Gluteeniton pataleipä
-
Pääruoat Gluteeniton kasvis-nuudeliwokki
-
Pääruoat Gluteeniton retkiruokaresepti: Lehtipihviburgerit
-
Muut leivät Gluteeniton retkiruokaresepti: Lohileivät nuotiolla
-
Jälkiruoat Gluteenittomat mokkapalat teff-jauhoilla