Gluteeniton puolukka-vispipuuro

Valmistusaineet

Määrä Ainesosa
1 l vettä
3,5 dl puolukoita
2 dl karkeaa riisijauhoa
1/2 dl sokeria

Keitä puolukoita vedessä 10 minuuttia. Siivilöi marjat vedestä. Paina puolukoita ruokalusikalla siivilää vastan, jotta saat marjoista kaiken mehun talteen. Siirrä mehu takaisin kattilaan. 

Lisää liemen joukkoon riisijauhot hyvin sekoittaen. Anna kiehua välillä sekoittaen 10 - 15 minuuttia. Mausta sokerilla ja anna puuron jäähtyä. Vatkaa jäähtynyt puuro kuohkeaksi sähkövatkaimella.   
 
Resepti: Keliakialiitto 
Kuva: Marjo Jokinen 

Löysitkö etsimäsi?

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Evästeasetuksesi on tallennettu.