Gluteenittomat rapeat maissituubit
Valmistusaineet
Määrä | Ainesosa |
---|---|
8 kpl | pieniä maissikuoria (Mini taco tubs) |
1 rkl | öljyä |
300–400 g | jauhelihaa |
½ tl | suolaa |
¼ tl | paprikajauhetta |
¼ tl | oreganoa |
ripaus | mustapippurirouhetta |
8 kpl | kirsikkatomaattia |
½ –1 | keltainen paprika |
3 dl | juustoraastetta |
Paista jauheliha pannulla öljyssä ja mausta se. Leikkaa minitomaatit neljään osaan ja hienonna paprika. Asettele maissikuoret leivinpaperin päälle pellille.
Annostele kuoriin paistettua jauhelihaa, tomaatteja ja paprikaa. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista maissituubeja 125-asteisessa uunissa 10–15 minuuttia, kunnes juusto sulaa.
Huom! Tarkista maissikuorien gluteenittomuus.
Resepti: Marjo Jokinen
Kuva: Studio Sami Helenius Oy
Löysitkö etsimäsi?
Sinua saattaisi kiinnostaa
-
Pääruoat Gluteeniton suppilovahvero-pekonitortilla
-
Pääruoat Gluteeniton kasvis-nuudeliwokki
-
Jälkiruoat Gluteenittomat mokkapalat teff-jauhoilla
-
Pääruoat Gluteeniton retkiruokaresepti: Lehtipihviburgerit
-
Muut leivät Gluteeniton retkiruokaresepti: Lohileivät nuotiolla