Gluteeniton rocky road Halloween-juhliin
Valmistusaineet
Määrä | Ainesosa |
---|---|
Noin 20 kappaletta | |
30 g | voita |
200 g | maitosuklaata |
200 g | tummaa suklaata |
2–3 dl (n. 50 g) | vaahtokarkkeja |
n. 100 g (4 kpl) | Gluteenittomia Siemenrapeat Siemennäkkileipiä |
1–1,5 dl | pähkinöitä, kuivattuja hedelmiä tai marjoja tai muuta valitsemaasi höystettä |
Karmivia kauhukarkkeja koristeluun oman valinnan mukaan |
Paloittele ja sulata molemmat suklaat sekä voi kukin erikseen mikrossa n. 15 sekunnin välein sekoittaen. Yhdistä sulat ja jätä jäähtymään.
Rouhi Siemenrapeat sormin karkeaksi muruksi. Jos käytät isokokoisia vaahtokarkkeja, saksi myös ne paloiksi. Tarvittaessa rouhi myös isokokoiset pähkinät pienemmiksi. Jätä halutessasi pieni osa aineksista sivuun koristelua varten.
Sekoita vaahtokarkit, Siemenrapeat, pähkinät ja muut mahdolliset höysteet jäähtyneen suklaasulan joukkoon. Levitä seos leivinpaperilla vuorattuun pienikokoiseen vuokaan (n. 20 cm x 20 cm). Ripottele päälle ylijääneet ainekset sekä valitsemasi karmivat kauhukarkit. Mahdollisimman pehmeillä ja rapeilla karkeilla saavutat parhaan purutuntuman. Painele koristeet kiinni suklaaseen.
Nosta vuoka jääkaappiin jähmettymään. Leikkaa levy pieniksi neliöiksi ja tarjoile. Säilytä Rocky Road -palat jääkaapissa.
Kaupallinen yhteistyö: Leipomo Rosten
Löysitkö etsimäsi?
Sinua saattaisi kiinnostaa
-
Jälkiruoat Gluteenittomat haamumarengit
-
Kaupallinen yhteistyö Gluteeniton myskikurpitsapasta hasselpähkinäpestolla
-
Kaupallinen yhteistyö Gluteeniton vaniljainen Muru-piirakka
-
Pääruoat Gluteeniton uunilohi ja sitruunainen kaurarisotto
-
Muut leivät Gluteenittomat sämpylät