Gluteenittomat suklaiset mukikakut mikrossa
Valmistusaineet
Määrä | Ainesosa |
---|---|
2 rkl | margariinia |
½ | kananmunaa |
1 ½ rkl | maitoa |
3 rkl | riisijauhoa |
4 rkl | sokeria |
2 rkl | kaakaojauhetta |
1/4 tl | leivinjauhetta |
Sulata margariini kulhossa. Sekoita joukkoon kananmuna ja maito. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja sekoita ne muiden aineiden joukkoon. Kaada taikina kahteen mukiin (tilavuus noin 2 dl).
Kypsennä mukikakkuja mikrossa täydellä teholla noin kaksi minuuttia.
Huom! Kypsennysaika on mikrokohtainen. Kokeile sopiva aika ensimmäisellä kerralla.
Resepti ja kuva: Marjo Jokinen, Keliakialiitto
Löysitkö etsimäsi?
Sinua saattaisi kiinnostaa
-
Jälkiruoat Gluteenittomat mustikkamuffinit
-
Kakut Gluteeniton sitruunakakku
-
Kakut Gluteeniton täytekakku- tai kääretorttupohja
-
Pääruoat Gluteeniton suppilovahvero-pekonitortilla
-
Kakut Gluteeniton tiikerikakku