Gluteeniton suppilovahvero-pekonitortilla
Valmistusaineet
Määrä | Ainesosa |
---|---|
4 tortillaa | |
Täyte: | |
4-5 dl | esikäsiteltyjä suppilovahveroita |
1-2 | sipulia |
1 pkt (170 g) | pekonia |
ripaus | mustapippuria |
(suolaa) | |
3 dl | juustoraastetta |
4 | gluteenitonta tortillaa |
Paistamiseen: | margariinia |
Hienonna suppilovahverot, sipulit ja pekoni. Paista aineksia paistinpannulla, kunnes sienistä lähtevä neste on haihtunut. Mausta täyte mustapippurirouheella ja tarvittaessa ripauksella suolaa.
Ripottele juustoraastetta jokaisen tortillapohjan keskelle ja juustoraasteen päälle sieni-pekonitäytettä. Kääri tortilla tiiviiksi rullaksi ja kiinnistä hammastikulla.
Paista tortilloja paistinpannulla tai grillissä välillä käännellen niin, että juusto sulaa tortillojen sisällä.
Resepti ja kuva: Marjo Jokinen, Keliakialiitto
Löysitkö etsimäsi?
Sinua saattaisi kiinnostaa
-
Salaatit ja alkuruoat Gluteeniton grillattu parsa
-
Pullat Gluteeniton tikkupulla
-
Pitsat, piirakat, pasteijat Gluteeniton italialainen polentapiirakka
-
Jälkiruoat Gluteenittomat letut ja gluteeniton pannukakku
-
Kakut Gluteeniton Charlotte Russe