Gluteeniton tiikerikakku
Valmistusaineet
Määrä | Ainesosa |
---|---|
250 g | margariinia |
2 dl | sokeria |
4 | munaa |
2 dl | perunajauhoja |
2 dl | maissijauhoja |
1,5 tl | leivinjauhetta |
2 rkl | kaakaojauhetta |
Vaahdota margariini ja sokeri. Lisää kananmunat joukkoon hyvin vatkaten.
Yhdistä perunajauhot, maissijauhot ja leivinjauhe ja lisää seos taikinaan. Kaada kolmasosa taikinasta kulhoon ja lisää kaakaojauhe.
Nostele voideltuun ja jauhotettuun vuokaan ensin puolet vaaleasta taikinasta ja sitten tumma taikina ja lopuksi jäljellä oleva vaalea taikina. Paista 175-asteisessa uunissa 1 tunti.
Hapanleivästä sacherkakkuun -kirja
Tilaa kirja verkkokaupastamme!
Löysitkö etsimäsi?
Sinua saattaisi kiinnostaa
-
Kakut Gluteeniton sitruunakakku
-
Kakut Gluteeniton täytekakku- tai kääretorttupohja
-
Kakut Gluteeniton suklainen marenkikakku
-
Kakut Gluteeniton suklaakakku (vegaaninen)
-
Kakut Gluteeniton sitruuna-marenkitorttu