Gluteeniton tomaattinen kalakeitto
Valmistusaineet
Määrä | Ainesosa |
---|---|
1 l | vettä |
1 | gluteeniton liemikuutio |
1 | laakerinlehti |
4-5 | perunaa |
1 pss (250 g) | pakastekasvissuikaleita |
400 g | kalaa fileenä, esimerkiksi lohta |
1 | maustekurkku |
0,5 tl | suolaa |
ripaus | valkopippuria |
Kuori ja kuutioi perunat. Lisää kattilaan vesi, kalaliemikuutio, laakerinlehti ja perunat. Anna kypsyä 10 minuuttia.
Leikkaa kala pieniksi paloiksi ja kuutioi maustekurkku. Lisää loput ainekset kattilaan.
Anna keiton kypsyä hiljalleen, kunnes kalat ovat kypsiä.
Gluteenittomasti - Mitä syödään tänään? -kirja
Tilaa kirja verkkokaupastamme!