Gluteeniton tomaattinen lihapullapasta
Valmistusaineet
Määrä | Ainesosa |
---|---|
Tomaattikastike: | |
1 rkl | öljyä |
1 | sipuli |
2 | valkosipulin kynttä |
2 tlk (à 400 g) | tomaattimurskaa |
4 dl | kuumaa vettä |
1 tl | suolaa |
1 tl | oreganoa |
½ tl | chilijauhetta |
ripaus | mustapippurirouhetta |
Lihapullat: | |
400 g | naudan jauhelihaa |
½ tl | suolaa |
½ tl | paprikajauhetta |
ripaus | mustapippurirouhetta |
Lisäksi: | |
200 g | gluteenitonta spagettia |
Valmista tomaattikastike: Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy isohkossa kattilassa. Lisää sipulit. Kuullota hetki. Lisää tomaattimurska, kuuma vesi ja mausteet. Keitä kannen alla lihapullien valmistamisen ajan.
Valmista lihapullat: Mausta jauheliha. Pyörittele taikinasta lihapullia (16 kpl) vedellä kostutetuin käsin. Tiputa lihapullat varovasti kastikkeeseen niin, että ne ovat kastikkeen peitossa. Keitä hiljalleen 5 minuuttia.
Lisää kattilaan gluteeniton spagetti erissä. Jatka kypsennystä kannen alla noin 10–15 minuuttia. Sekoita välillä kevyesti.
Vinkki! Valmista tämä pasta vieläkin nopeammin käyttämällä valmiita gluteenittomia lihapullia.
Löysitkö etsimäsi?
Sinua saattaisi kiinnostaa
-
Kaupallinen yhteistyö Gluteeniton myskikurpitsapasta hasselpähkinäpestolla
-
Kaupallinen yhteistyö Gluteeniton vaniljainen Muru-piirakka
-
Pääruoat Gluteeniton uunilohi ja sitruunainen kaurarisotto
-
Muut leivät Gluteenittomat sämpylät
-
Kaupallinen yhteistyö Rouheiset gluteenittomat sämpylät