Gluteenittomat torttukolmiot
Valmistusaineet
Määrä | Ainesosa |
---|---|
18 kpl | |
½ annos | rahkavoitaikinaa |
1 | kananmuna |
1 rs (180 g ) | vaniljatuorejuustoa |
1 dl | kirsikkahilloa |
3-4 | tuoretta viikunaa |
Kaulitse taikina hyvin jauhotetulla alustalla neliön muotoiseksi levyksi. Leikkaa levystä neliötä, jotka ovat 9 cm x 9 cm. Leikkaa jokainen neliö kulmittain kolmioksi.
Voitele kolmioiden reunat kananmunalla ja lusikoi nokare tuorejuustoa kunkin kolmion keskelle.
Paista 225-asteisessa uunissa 8-12 minuuttia. Lisää tuorejuuston päälle kirsikkahilloa ja koristele tuoreilla viikunoilla.
Löysitkö etsimäsi?
Sinua saattaisi kiinnostaa
-
Pääruoat Gluteeniton kasvis-nuudeliwokki
-
Jälkiruoat Gluteenittomat mokkapalat teff-jauhoilla
-
Pääruoat Gluteeniton retkiruokaresepti: Lehtipihviburgerit
-
Muut leivät Gluteeniton retkiruokaresepti: Lohileivät nuotiolla
-
Pitsat, piirakat, pasteijat Gluteeniton vuohenjuustokakku