Gluteenittomat torttukupit

Valmistusaineet
Määrä | Ainesosa |
---|---|
torttutaikinaa, rahkavoitaikinaa tai perunataikinaa | |
Täyte: | |
paistonkestävää omena-kanelimarmeladia | |
mantelirouhetta |
Kaulitse taikina hyvin jauhotetulla alustalla neliön muotoiseksi levyksi. Leikkaa levystä neliötä, jotka ovat hieman isompia kuin muffinivuoan kolot (noin 8 cm x 8 cm).
Voitele neliöt kananmunalla. Nosta neliöt muffinivuoan koloihin. Paina neliön keskelle kolo. Täytä kolot marmeladilla ja ripottele rouhetta päälle.
Paista 225-asteisessa uunissa 10-12 minuuttia.
Löysitkö etsimäsi?
Sinua saattaisi kiinnostaa
-
Kausileivonnaiset Gluteenittomat joulutorttukierteet
-
Kausileivonnaiset Gluteeniton joulumysli
-
Pääruoat Gluteeniton kasvis-nuudeliwokki
-
Muut leivät Gluteeniton retkiruokaresepti: Lohileivät nuotiolla
-
Jälkiruoat Gluteenittomat mokkapalat teff-jauhoilla