Gluteenittomat tuulihatut
Valmistusaineet
Määrä | Ainesosa |
---|---|
2,5 dl | vettä |
100 g | margariinia |
2,5 dl | gluteenitonta hienoa jauhoseosta |
4 | kananmunaa |
Kiehauta kattilassa vesi ja rasva. Lisää jauhot kerralla seokseen. Sekoita, kunnes taikina on tasaista ja irtoaa hyvin kattilan reunoilta. Anna taikinan jäähtyä. Vatkaa kananmunat yksitellen taikinaan. Pursota tai nosta taikinasta pieniä nokareita kahdella lusikalla pellille.
Paista 175-200-asteisessa uunissa 30-40 minuuttia. Älä avaa uunin luukkua paiston alkuvaiheessa, etteivät tuulihatut lässähdä.
Leikkaa valmiista ja jäähtyneistä tuulihatuista kansi terävällä veitsellä ja täytä maun mukaan.
Hapanleivästä sacherkakkuun -kirja
Tilaa kirja verkkokaupastamme!
Löysitkö etsimäsi?
Sinua saattaisi kiinnostaa
-
Jälkiruoat Gluteenittomat mokkapalat teff-jauhoilla
-
Jälkiruoat Gluteeniton pappilan hätävara
-
Muut leivät Gluteeniton retkiruokaresepti: Lohileivät nuotiolla
-
Jälkiruoat Gluteeniton marjamalja
-
Jälkiruoat Gluteeniton retkiruokaresepti: Marjat pannulla