Gluteeniton vaniljainen Muru-piirakka

Valmistusaineet

Määrä Ainesosa
Kolmelle
1 Hannun 100 % Gluteeniton Muru vadelma
2 dl vispikermaa
1 rkl vaniljakreemijauhetta
Koristeluun:
Tuoreita vadelmia
Sitruunamelissan lehtiä

 

Vatkaa kerma pehmeäksi vaahdoksi. Lisää joukkoon vaniljakreemijauhe huolellisesti sekoittaen. Pursota tai levitä vaniljakerma Muru-piirakan päälle. Koristele piirakka vadelmilla ja raikkailla sitruunamelissan lehdillä.  

Nauti hyvässä seurassa! 

 

Kaupallinen yhteistyö: Pirjon Pakari

 

Löysitkö etsimäsi?

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Evästeasetuksesi on tallennettu.