Gluteeniton hampurilainen, vegaaninen
Kaupallinen yhteistyö Fria Bröd AB
Valmistusaineet
Määrä | Ainesosa |
---|---|
800 g | herkkusieniä |
1 | keltasipuli |
2 | valkosipulinkynttä |
2 rkl | tomaattipyreetä |
1 rkl | nestemäistä savuaromia |
1 rkl | kuminaa |
1,5 rkl | gluteenitonta kasvisfondia |
1 rkl | soijakastiketta |
1,5 dl | gluteenittomia kaurahiutaleita |
3 rkl | pellavansiemeniä |
2 rkl | perunajauhoja |
2 rkl | rypsiöljyä |
mustapippuria | |
suolaa | |
Lisäksi | |
4-6 | Fria Hampurilaissämpylöitä |
pinaatinlehtiä | |
1 tai useampi | avokado |
chilihiutaleita |
4−6 gluteenitonta hampurilaista
Paloittele ainekset ja laita ne tehosekoittimeen. Sekoita. Seoksen tulee olla hyvin sekoittunut, mutta siinä kuuluu olla jäljellä muutamia isompia palasia. Jos sinulla ei ole tehosekoitinta, hienonna kaikki ainekset ja sekoita kulhossa.
Lisää mausteita makusi mukaan. Jos seos tuntuu liian kuivalta, lisää hivenen öljyä. Jos seos ei pysy kasassa, vaivaa taikinaa tai lisää hivenen kaurahiutaleita.
Paista testiksi yksi pala. Jos seos tuntuu liian pehmeältä, lisää noin 1 rkl perunajauhoja.
Muotoile seoksesta 4−6 kpl pihvejä. Grillaa pihvejä korkealla lämmöllä, jotta ne saavat väriä. Anna vielä vetäytyä muutaman minuutin ajan jälkilämmöllä. Kun pihvit ovat kauniin väriset ja kiinteän oloiset, ne ovat valmiit. Voit valmistaa pihvit myös pannulla.
Tarjoile pihvit Fria Hampurilaissämpylöiden, pinaattilehtien, soseutetun avokadon ja chilihiutaleiden kera.
Tutustu Fria Bröd AB:n gluteenittomiin resepteihin täällä!
Löysitkö etsimäsi?
Sinua saattaisi kiinnostaa
-
Salaatit ja alkuruoat Gluteeniton kvinoa-tabbouleh
-
Muut leivät Gluteeniton focaccia
-
Kaupallinen yhteistyö Gluteeniton suklaakakku
-
Jälkiruoat Gluteenittomat köyhät ritarit
-
Jälkiruoat Gluteenittomat kakkutikkarit