Myllärin gluteeniton vispipuuro
Valmistusaineet
Määrä | Ainesosa |
---|---|
1 l | vettä |
4 dl | puolukoita |
½ dl | sokeria |
½ tl | suolaa |
3 dl | Myllärin Gluteenitonta Kauralesettä |
Kaupallinen yhteistyö Helsingin Mylly
Mittaa vesi, puolukat, sokeri ja suola kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää kauraleseet. Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuutin ajan ja sekoita välillä. Jäähdytä puuroa ja vispaa kuohkeaksi.
Löysitkö etsimäsi?
Sinua saattaisi kiinnostaa
-
Jälkiruoat Gluteenittomat köyhät ritarit
-
Kaupallinen yhteistyö Gluteeniton kylmäsavulohitahna siemennäkkärille
-
Pääruoat Gluteeniton kasvis-nuudeliwokki
-
Muut leivät Gluteeniton retkiruokaresepti: Lohileivät nuotiolla
-
Jälkiruoat Gluteenittomat mokkapalat teff-jauhoilla