Webinaarit

Keliakialiitto järjestää webinaareja eli verkkoluentoja, joita voi seurata verkon välityksellä tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Ilmoittaudu ja tule mukaan!

Osallistu webinaareihin

Keliakialiitto järjestää webinaareja eli verkkoluentoja, joita voi seurata verkon välityksellä tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Suurin osa webinaareista on tarkoitettu ainoastaan Keliakialiiton jäsenille ja heidän läheisilleen.

Webinaari kestää noin 60 minuuttia. Asiantuntijalle voi esittää kysymyksiä webinaarin aikana chatin eli keskustelualueen kautta. Webinaarit ovat maksuttomia.

Webinaarit tallennetaan ja ne ovat katsottavissa kahden viikon ajan webinaarin esittämisestä. Webinaareihin tulee ilmoittautua webinaaripäivänä klo 12 mennessä.

Webinaareihin ilmoittautuminen

Jäsen: Löydät ilmoittautumislinkin Gluteeniton elämä -lehdestä, sähköisestä jäsenten uutiskirjeestä tai sähköisestä jäsenkortista. Osallistumisohjeet lähetetään sähköpostiin.

Kaikille avoimiin webinaareihin pääsee ilmoittautumaan webinaaritiedon yhteydessä olevan ilmoittautumislinkin kautta.

Vuoden 2025 webinaarit

Gluteenittomien jauhojen salat – opi käyttämään erilaisia jauhoja leivonnassa ja ruoanvalmistuksessa!

Ajankohta: Torstaina 16.4. klo 18.00

Pureudumme gluteenittomien jauhojen ja jauhoseosten eroihin sekä siihen, miten valita oikea jauho leivonnaiseen tai suurustukseen. Saat käytännön vinkkejä jauhojen vaihtamiseen ja opit välttämään yleisimmät sudenkuopat.

Aiheeseen sinut johdattelee Keliakialiiton HoReCa-asiantuntija, restonomi Eija Lindberg.

Webinaari on tarkoitettu Keliakialiiton jäsenille ja heidän läheisilleen. Ilmoittautuminen päättyy webinaaripäivänä klo 12.

Jäsen: Löydät ilmoittautumislinkin Gluteeniton elämä -lehdestä, sähköisestä jäsenten uutiskirjeestä tai sähköisestä jäsenkortista. Osallistumisohjeet lähetetään sähköpostiin.

Kirjaudu jäsenkorttiin

Gluteeniton ystävä vieraana

Ajankohta: Torstaina 15.5. klo 18.00

Mitä tarjota, kun gluteenitonta ruokavaliota noudattava ystävä tai sukulainen tulee kylään? Mitä asioita on hyvä ottaa huomioon gluteenittomien syötävien valmistuksessa ja tarjoilussa? Entä miten gluteenittomat tuotteet tunnistaa?

Keliakialiiton asiantuntija Marjo Jokinen jakaa parhaat vinkkinsä.

Webinaari on avoin kaikille asiasta kiinnostuneille - ota ystävä mukaan! Ilmoittautuminen päättyy webinaaripäivänä klo 12.

Ilmoittaudu webinaariin

Webinaareista sanottua:

Todella onnistunut webinaari.

Luennoitsija puhui selkeästi ja rennosti.  

Hyvä ja inspiroiva luennoitsija, jota oli mukava kuunnella. 

Löysitkö etsimäsi?

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Evästeasetuksesi on tallennettu.