Gluteenittomat juustoteeleivät

Valmistusaineet
Määrä | Ainesosa |
---|---|
4 leipää: | |
1 dl | gluteenitonta kaurajauhoa |
2 dl | gluteenitonta hienoa jauhoseosta |
½ tl | suolaa |
2 t | leivinjauhetta |
2 dl | juustoraastetta |
½ dl | sulatettua margariinia |
2 dl | maitoa |
Sekoita kuivat aineet ja juustoraaste keskenään. Sekoita joukkoon margariini ja maito.
Jaa taikina neljään osaan leivinpaperin päälle pellille. Taputtele jauhotetuin käsin pyöreiksi, mataliksi teeleiviksi. Jaa leivät leivinpyörällä neljään osaan. Pistele leivät haarukalla.
Paista 225-asteisessa uunissa 12–15 minuuttia.
Gluteenittomasti - Syötävän hyvää leipää -kirja
Tilaa kirja verkkokaupastamme!
Löysitkö etsimäsi?
Sinua saattaisi kiinnostaa
-
Muut leivät Gluteeniton jouluinen puolukkaleipä
-
Leivät Gluteeniton Anna-Kaisan vuokaleipä
-
Leivät Gluteenittomat hunajaiset kauraleivät
-
Pitsat, piirakat, pasteijat Gluteeniton kasvisraastepiirakka
-
Arkiruokaa Gluteeniton kasvispizza