Gluteeniton juustopiirakka

Valmistusaineet

Määrä Ainesosa
Pohja:
2 ½ dl Semper Gluteenittomia Kaurahiutaleita
2 dl Semper Gluteenitonta Jauhoseosta (Hieno, Karkea, Gluteeniton tai Kuitupitoinen jauhoseos)
125 g margariinia tai voita
2 rkl vettä
Täyte:
4 kananmunaa
1 dl kermaa
3 dl maitoa
1 tl paprikajauhetta
½ tl suolaa
ripaus mustapippuria
4 dl kypsytettyä vahvan makuista juustoa raasteena

Laita uuni lämpenemään 225-asteeseen. Sekoita gluteenittomat kaurahiutaleet ja jauhoseos kulhossa. Lisää margariini tai voi kulhoon ja vaivaa taikina käsin. Lisää vesi loppuvaiheessa.
Painele taikina pyöreään vuokaan (halkaisija noin 24 cm). Paista piirakkapohjaa noin 10 minuuttia.
Vatkaa kananmunat, kerma, maito ja mausteet kulhossa. Lisää juustoraaste esipaistetulle piirakkapohjalle ja kaada päälle muna-kermaseos. Paista uunin keskitasolla vielä 25-30 minuutttia, kunnes piirakka on kullanruskea.
Vinkki! Anna piirakan jäähtyä hetki ennen tarjoamista, niin se on helpompi leikata paloiksi. 

Kaupallinen yhteistyö: Semper Gluteeniton 


Löysitkö etsimäsi?

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Evästeasetuksesi on tallennettu.