Gluteenittomat juustoteeleivät
Valmistusaineet
Määrä | Ainesosa |
---|---|
4 leipää: | |
1 dl | gluteenitonta kaurajauhoa |
2 dl | gluteenitonta hienoa jauhoseosta |
½ tl | suolaa |
2 t | leivinjauhetta |
2 dl | juustoraastetta |
½ dl | sulatettua margariinia |
2 dl | maitoa |
Sekoita kuivat aineet ja juustoraaste keskenään. Sekoita joukkoon margariini ja maito.
Jaa taikina neljään osaan leivinpaperin päälle pellille. Taputtele jauhotetuin käsin pyöreiksi, mataliksi teeleiviksi. Jaa leivät leivinpyörällä neljään osaan. Pistele leivät haarukalla.
Paista 225-asteisessa uunissa 12–15 minuuttia.
Gluteenittomasti - Syötävän hyvää leipää -kirja
Tilaa kirja verkkokaupastamme!
Sinua saattaisi kiinnostaa
-
Muut leivät Gluteeniton jouluinen puolukkaleipä
-
Muut leivät Anna-Kaisan gluteeniton vuokaleipä
-
Sämpylät Gluteenittomat pupusämpylät
-
Muut leivät Gluteenittomat omena-kaurarieskat
-
Muut leivät Gluteeniton jouluinen vuokaleipä