Gluteeniton kaakao minttusuklaarouheella

Valmistusaineet

Määrä Ainesosa
5 dl maitoa
3 rkl kaakaojauhetta
3 rkl piparminttusuklaarouhetta (Marianne Crush -rouhetta)
Pinnalle:
kermavaahtoa
vaahtokarkkeja
suklaata

Kuumenna maito. Sekoita maidon joukkoon kaakaojauhe ja suklaarouhe. Kaada juomalaseihin.

Lisää pinnalle löysäksi vatkattua kermavaahtoa, vaahtokarkkeja ja rouhittua suklaata.  

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Evästeasetuksesi on tallennettu.