Gluteeniton kana-kaurawokki

Valmistusaineet

Määrä Ainesosa
4 annosta
7 dl vettä
1 tl suolaa
3 dl Myllärin Kaura Ateriajyviä
400 g broilerinfileesuikaleita
2 tl hienonnettua tuoretta inkivääriä
3 valkosipulinkynttä
1 punainen mieto chili
1 sipuli
3 lehtisellerinvartta
2–3 porkkanaa
100 g sokeriherneenpalkoja
3 rkl rypsiöljyä
2–3 rkl soijakastiketta (gluteeniton)
tuoretta korianteria

Kiehauta vesi ja lisää suola ja Kaura Ateriajyvät. Anna kiehua hiljalleen kannen alla, kunnes kaurajyvät ovat kypsiä ja neste imeytynyt (15–20 minuuttia). 

Kuori ja hienonna inkivääri ja valkosipulinkynnet. Hienonna chili. Kuori sipulit ja leikkaa ohuiksi lohkoiksi. Leikkaa lehtisellerinvarret suikaleiksi ja kuoritut porkkanat ohuiksi vinoviipaleiksi. Sokeriherneenpalot voit käyttää kokonaisina tai ohuiksi suikaloituina. 

Kuumenna rypsiöljy pannulla ja paista ensin broilerinfileesuikaleet kauttaaltaan. Lisää sitten inkivääri, valkosipuli ja chili. Kääntele hetki ja lisää kasvikset pannulle sekoitellen. Paista muutama minuutti, lisää kypsät kaurajyvät ja mausta soijakastikkeella. Tarkista maku. Viimeistele ruoka tuoreella korianterilla. 

 

Kaupallinen yhteistyö: Helsingin Mylly

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Evästeasetuksesi on tallennettu.