Gluteeniton kasvisraastepiirakka

Valmistusaineet

Määrä Ainesosa
Pohja:
2 dl tummaa jyttejauhoa
2 dl gluteenitonta karkeaa jauhoseosta
2 dl gluteenitonta hienoa jauhoseosta
1 tl suolaa
3 tl leivinjauhetta
200 g margariinia
1,5 prk (á 200 g) kermaviiliä
Täyte:
3 rkl öljyä
1,5 l kasvisraastetta (porkkanaa, selleriä, palsternakkaa, paprikaa ja purjoa)
3 dl keitettyä riisiä
1 prk (150 g) ranskankermaa
2 tl oreganoa
2 dl juustoraastetta

Sekoita kuivat aineet keskenään ja nypi joukkoon pehmeä margariini. Lisää kermaviili ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipannulle, tarvittaessa vedessä kastetuin käsin.

Hauduta kasvisraastetta öljyssä paistinpannulla noin 10 minuuttia. Sekoita haudutetut kasvikset, keitetty riisi, ranskankerma, oregano ja juustoraaste keskenään. Levitä täyteseos piirakkapohjalle ja painele täyte tasaiseksi lusikalla.

Paista piirakka 225-asteisessa uunissa 25–30 minuuttia.

Hapanleivästä sacherkakkuun -kirja
Tilaa kirja verkkokaupastamme! 

 

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Evästeasetuksesi on tallennettu.