Gluteeniton kaura-kasvispannu

Valmistusaineet

Määrä Ainesosa
4–6 annosta
7 dl vettä
1 pss Myllärin Kasvis Kaura Ateria-ainesta
2–3 valkosipulinkynttä
2–3 punasipulia
200–300 g munakoisoa
200 g värikkäitä minitomaatteja
1 pieni kesäkurpitsa
0,5 dl oliiviöljyä
mustapippuria
suolaa
tuoretta timjamia

Kiehauta vesi ja lisää joukkoon Kasvis Kaura. Anna kiehua hiljalleen, kunnes neste on imeytynyt ja kaura on on kypsää. Lisää tarvittaessa vettä kiehumisen aikana. Hienonna valkosipulinkynnet ja lohko punasipulit. Paloittele munakoiso ja kesäkurpitsa ja puolita tomaatit. Kuumenna oliiviöljy isolla pannulla ja lisää kasvikset. Kääntele kovalla lämmöllä, kunnes kasvikset pehmenevät ja saavat väriä. Mausta mustapippurilla ja suolalla. Hienonna joukkoon reilusti timjamia. Sekoita joukkoon kypsä Kasvis Kaura ja kuumenna. Tarkista maku. 

 

Kaupallinen yhteistyö: Helsingin Mylly

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Evästeasetuksesi on tallennettu.