Gluteeniton kaura-punajuuripaistos

Valmistusaineet

Määrä Ainesosa
4 annosta
1 sipuli
5 pientä punajuurta
2 rkl öljyä
4 dl Myllärin Kaura Ateriajyviä
n. 7 dl vettä
0,5 dl balsamietikkaa
1 tl rosmariinia (kuivattua)
1 tl suolaa
100 g vuohenjuustoraastetta (tai paloja)
pinnalle tuoretta rosmariinia

Kuori ja suikaloi punajuuret ja pilko sipuli. Pyörittele niitä pannulla öljyssä hetki, lisää ateriajyvät ja sekoita. Lisää puolet vedestä ja mausteet. Anna kiehua hiljalleen ja välillä sekoitellen noin 20 minuuttia. Lisää vettä vähitellen. Lopussa ripottele juustoraaste pinnalle ja anna sulaa. Hienonna pinnalle tuoretta rosmariinia. 

 

Kaupallinen yhteistyö: Helsingin Mylly

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Evästeasetuksesi on tallennettu.