Gluteenittomat kauraisat silakkapihvit

Valmistusaineet

Määrä Ainesosa
n. 16 kpl
400–500 g silakkafileitä
½ tl suolaa
1 sipuli
3–4 rkl hienonnettua tilliä
1 dl Myllärin Gluteenitonta Kauralesettä
½ tl suolaa
musta- tai valkopippuria
Paistamiseen voita tai margariinia

Levitä silakkafileet työlaudalle tai leivinpaperin päälle nahkapuoli alaspäin. Ripottele pinnalle suolaa. Kuori ja hienonna sipuli. Hienonna tilli. Sekoita sipulisilppu ja tillisilppu keskenään. Jaa seos puolelle kalafileistä ja nosta toinen filee päälle. Kaada kauraleseet lautaselle ja sekoita joukkoon suolaa ja musta- tai valkopippuria. Kääntele silakkapihvit seoksessa molemmin puolin. Paista kuumalla pannulla voissa, pari minuuttia molemmilta puolilta. Tarjoa perunasoseen kanssa. 

 

Kaupallinen yhteistyö: Helsingin Mylly

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Evästeasetuksesi on tallennettu.