Gluteenittomat kesäkurpitsa-halloumipihvit

Valmistusaineet

Määrä Ainesosa
500 g kesäkurpitsaa
1 porkkana
0,5 keltainen paprika
200 g halloumijuustoa
1 dl gluteenitonta hienoa jauhoseosta
2 kananmunaa
0,5 tl suolaa
ripaus mustapippurirouhetta
0,5 prk (n. 75 g) ranskankermaa (creme fraiche)

Raasta kesäkurpitsa ja porkkana raastimen karkealla terällä. Purista kesäkurpitsasta neste pois. Leikkaa paprika ja halloumijuusto pieniksi kuutioiksi. Sekoita kulhossa keskenään kaikki ainekset. Anna vetäytyä hetken aikaa ennen paistamista.

Kuumenna öljy tai margariini lettupannulla, annostele kasvisseosta pannulle ja paista keskilämmöllä kullanruskeita pihvejä.  
Annoksesta tulee 18 pihviä. 
 
Gluteenittomasti - Mitä syödään tänään? -kirja
Tilaa kirja verkkokaupastamme!

 

 

 

 

 

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Evästeasetuksesi on tallennettu.