Gluteenittomat kyssäkaalipihvit

Valmistusaineet

Määrä Ainesosa
1 dl maitoa
2 kanamunaa
1 dl gluteenitonta hienoa jauhoseosta
1 rkl sokerijuurikaskuitua hiutaleina
1 tl suolaa
1 tl kuivattua basilikaa tai oreganoa
ripaus mustapippurirouhetta
1 (600 g) kyssäkaali
2 porkkanaa
pala purjoa
Paistamiseen: öljyä tai margariinia

Sekoita maidon joukkoon kananmunat ja jauhoseos. Hienonna hiutaleita hieman kämmenien välissä ja sekoita taikinaan. Lisää mausteet.
Raasta kuorittu kyssäkaali ja porkkanat raastimen karkealla terällä. Puristele neste pois raasteesta ja lisää taikinaan. Hienonna purjo ja sekoita taikinan joukkoon.

Paista ohukaispannulla pieniä pihvejä miedolla lämmöllä (1 4 kpl). Hauduta pihvit kypsiksi leivinpaperin päällä pellillä 175-asteisessa uunissa 10 minuutin ajan.
Tarjoa kesäkurpitsa-tsatsikin kera. Katso täältä kesäkurpitsa-tsatsikin ohje.

Resepti ja kuva: Marjo Jokinen, Keliakialiitto

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Evästeasetuksesi on tallennettu.