Gluteenittomat lämpimät voileivät

Valmistusaineet

Määrä Ainesosa
4 viipaletta gluteenitonta leipää
2 rkl margariinia
2 rkl ketsuppia
noin 100 g kinkkusuikaleita
½ dl ananaspaloja
6−8 kpl kirsikkatomaattia
½ paprika
1−2 dl juustoraastetta
1 tl oreganoa
ripaus mustapippurirouhetta

Levitä leipäviipaleet leivinpaperin päälle uunipellille. Voitele margariinilla ja levitä ketsuppi päälle. Leikkaa kirsikkatomaatit puoliksi ja paprika suikaleiksi.

Asettele kinkkusuikaleet, ananaspalat, tomaatit ja paprikaviipaleet leiville. Ripottele päälle juustoraaste ja mausteet. Paista 250-asteisessa uunissa 78 minuuttia, kunnes voileivät saavat kauniin värin.

Vinkki! Jos kaipaat tulisuutta, lorauta uunista tulleille lämppäreille sweet chili -kastiketta. 

Resepti ja kuvat: Marjo Jokinen, Keliakialiitto

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Evästeasetuksesi on tallennettu.