Gluteeniton marinoitu papusalaatti

Valmistusaineet

Määrä Ainesosa
200 g vihreitä pakastepapuja
2 prk (á 285/170 g) papumixiä (sekoitus, jossa esimerkiksi papuja ja hernettä)
1 punasipuli
1 keltainen paprika
tuoretta persiljaa
Marinadi:
3 valkosipulinkynttä
½ dl viinietikkaa
½ dl sokeria
½ dl oliiviöljyä
½ tl suolaa
mustapippurirouhetta

Lisää jäiset pavut kiehuvaan, vähään veteen ja keitä noin 4 minuuttia. Huuhtele pavut siivilässä kylmällä vedellä. Mikroaaltouunissa: sulata pavut astiassa puolella teholla noin 3 minuuttia.   

Huuhtele myös papusekoitus siivilässä juoksevan veden alla. Leikkaa punasipuli ohuiksi viipaleiksi ja paprika suikaleiksi. Hienonna osa persiljasta salaattiin ja jätä osa koristeeksi. Yhdistä ainekset kulhossa.

Valmista marinadi: Hienonna valkosipuli. Lisää kaikki marinadiainekset suljettavaan pulloon tai pakasterasiaan ja ravista marinadi sekaisin. Sekoita marinadi salaattiainesten joukkoon ja laita jääkaappiin marinoitumaan yön yli. Koristele persiljalla. 

Gluteenittomasti - Mitä syödään tänään -kirja
Tilaa kirja verkkokaupastame!

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Evästeasetuksesi on tallennettu.