Gluteeniton pannari

Valmistusaineet

Määrä Ainesosa
1 uunipannullinen
3 kananmunaa
1 rkl sokeria
7 dl maitoa
1 tl suolaa
3 dl gluteenitonta hienoa jauhoseosta
1 tl leivinjauhetta
3 rkl öljyä
Pinnalle:
25 g voita tai margariinia

Vatkaa kananmunia ja sokeria sähkövatkaimella tai käsin vispilällä kevyeksi vaahdoksi. Lisää joukkoon maito ja suola. Sekoita jauhojen joukkoon leivinjauhe ja lisää seos taikinaan. Lisää lopuksi öljy ja sekoita tasaiseksi.

Anna taikinan turvota noin 30 minuuttia. Aseta tyhjä uunipannu uuniin ja laita uuni kuumenemaan 225-asteeseen. Päällystä kuuma uunipannu leivinpaperilla ja kaada taikina leivinpaperin päälle.  Nostele rasvanokareita taikinan pinnalle.

Paista 225-asteisessa uunissa alaosassa noin 2530 minuuttia. Tarjoa hillon tai marjojen, kermavaahdon tai jäätelön kera.

Ohje ja kuva Marjo Jokinen

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Evästeasetuksesi on tallennettu.