Gluteenittomat perunarieskat

Valmistusaineet

Määrä Ainesosa
3 dl perunasosetta
1 kananmuna
2 rkl öljyä tai sulatettua margariinia
0,5 tl leivinjauhetta
2 dl gluteenitonta tummaa tai karkeaa jauhoseosta

10 kpl

Sekoita jäähtyneeseen perunasoseeseen kananmuna ja öljy. Yhdistä leivinjauhe ja jauhoseos. Sekoita seos taikinaan.

Nosta taikinanokareita leivinpaperin päälle pellille. Ripottele hieman jauhoa nokareiden päälle ja taputtele ne rieskoiksi (halkaisija noin 10 cm) jauhotetuin käsin. Pistele rieskoja haarukalla.
Kypsennä 250-asteisessa uunissa 12-15 minuuttia. 

Gluteenittomasti - Mitä syödään tänään? -kirja
Tilaa kirja verkkokaupastamme!
  


Kuva: Studio Sami Helenius Oy 

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Evästeasetuksesi on tallennettu.