Gluteeniton raparperi-murupiirakka

Valmistusaineet

Määrä Ainesosa
6-7 dl raparperipaloja
2tl sokeria
kanelia
6 dl gluteenitonta hienoa jauhoseosta
1 tl soodaa
1 tl vanilliinisokeria
3 dl sokeria
250 g margariinia sulatettuna
1 kananmuna
2,5 dl piimää

Kuori raparperin varret. Leikkaa ne 2 cm:n paloiksi. Mausta sokerilla ja kanelilla.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon sulatettu margariini. Nypi taikina murumaiseksi.
Nosta taikinasta kolmasosa toiseen kulhoon myöhempää käyttöä varten. Lisää suurempaan taikinamäärään muna ja piimä. Sekoita taikina tasaiseksi. Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipannulle. Ripottele pinnalle raparperipalat. Ripottele päällimmäiseksi murumainen taikinaseos.

Paista 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Hapanleivästä sacherkakkuun -kirja
Tilaa kirja verkkokaupastamme!
 


 

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Evästeasetuksesi on tallennettu.