Gluteenitonta shahi paneer -kotijuustoa tomaatti-pähkinäkastikkeessa

Valmistusaineet

Määrä Ainesosa
2 dl cashewpähkinöitä
2 dl vettä
1 rkl öljyä
sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 chilipalko
pala tuoretta inkivääriä
1 tl garam masala -maustesekoitusta
½ tl kurkumaa
½ tl suolaa
½ tl mustapippurirouhetta
500 g (1 tlk) paseerattua tomaattia
1 dl ruokakermaa tai luonnonjogurttia
250 g kotijuustoa
Pinnalle: tuoretta korianteria

Laita pähkinät veteen likoamaan. Hienonna sipuli, valkosipulinkynnet ja chili. Raasta inkivääri. Lisää kattilaan öljy, sipulit, chili ja inkivääri. Kuullota muutama minuutti. Lisää mausteet ja kääntele hetki. Lisää joukkoon paseerattu tomaatti ja liotetut pähkinät vesineen. Kypsennä miedolla lämmöllä 15 minuuttia. Soseuta kastike sauvasekoittimella tai tehosekoittimessa. Kuutioi kotijuusto. Lisää lopuksi kerma tai jogurtti sekä juustopalat. Kuumenna. Tarjoa tuoreen korianterin ja keitetyn riisin kanssa. 

 

Resepti ja kuva Marjo Jokinen, Keliakialiitto

 

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Evästeasetuksesi on tallennettu.