Gluteeniton siemennäkkäri

Valmistusaineet

Määrä Ainesosa
1 uunipellillinen
2 dl gluteenitonta kaurajauhoa tai maissijauhoa
1 dl auringonkukansiemeniä
3/4 dl kuorittuja seesaminsiemeniä
3/4 dl pellavansiemeniä
1 rkl kuivattua tilliä
1/2 tl suolaa
2 dl kiehuvaa vettä
1/2 dl oliiviöljyä

Sekoita kuivat aineet yhteen kulhossa. Lisää vesi ja oliiviöljy ja sekoita taikina tasaiseksi.

Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille. Helpoiten tämä käy, kun levität taikinan kelmun tai muovipussin avulla. Voit myös levittää kelmun taikinan pinnalle ja kaulia sen, jotta saat näkkäristä varmasti tasaista.

Paista 175-asteisen uunin keskitasolla 35-40 minuuttia.

Anna jäähtyä ja murra levystä paloja tarjoilua varten.

 

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Evästeasetuksesi on tallennettu.