Gluteeniton tiikerikakku

Valmistusaineet

Määrä Ainesosa
250 g margariinia
2 dl sokeria
4 munaa
2 dl perunajauhoja
2 dl maissijauhoja
1,5 tl leivinjauhetta
2 rkl kaakaojauhetta

Vaahdota margariini ja sokeri. Lisää kananmunat joukkoon hyvin vatkaten.
Yhdistä perunajauhot, maissijauhot ja leivinjauhe ja lisää seos taikinaan. Kaada kolmasosa taikinasta kulhoon ja lisää kaakaojauhe.

Nostele voideltuun ja jauhotettuun vuokaan ensin puolet vaaleasta taikinasta ja sitten tumma taikina ja lopuksi jäljellä oleva vaalea taikina. Paista 175-asteisessa uunissa 1 tunti.

Hapanleivästä sacherkakkuun -kirja
Tilaa kirja verkkokaupastamme!

 

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Evästeasetuksesi on tallennettu.