Gluteeniton vuohenjuustokakku

Valmistusaineet

Määrä Ainesosa
1 irtopohjavuoallinen
Pohja:
250 g pekaanipähkinöitä ja cashewpähkinöitä
100 g pehmeitä taateleita
½ tl suolaa
2 rkl vettä
Täyte:
200 g vuohenjuustoa
200 g maustamatonta tuorejuustoa
3 kananmunaa
1 tl sokeria
Koristeluun: viikunoita, taateleita, saksanpähkinöitä, timjamia

Aseta leivinpaperi irtopohjavuoan (halkaisija 24 cm) pohjalle. Voitele vuoan reuna tai vuoraa se leivinpaperilla.
Mittaa pähkinät, taatelit ja suola monitoimikoneeseen. Hienonna seosta hetki, lisää vesi ja sekoita tasaiseksi. Painele taikina vuoan pohjalle. Siirrä vuoka jääkaappiin.

Paloittele vuohenjuusto monitoimikoneen kulhoon. Lisää tuorejuustot, kananmunat ja sokeri. Soseuta täyte sileäksi. Levitä täyte pohjan päälle.
Paista 175-asteisessa uunissa alatasolla 35-40 minuuttia, kunnes kakku on hyytynyt myös keskeltä.
Anna jäähtyä ja koristele kakku viikunalohkoilla, pähkinöillä ja tuoreella timjamilla. 

Gluteenittomasti - Tarjolla pientä suolaista -kirja
Tilaa kirja verkkokaupastamme!
 

Löysitkö etsimäsi?

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Evästeasetuksesi on tallennettu.