Gluteeniton kattilalasagne

Valmistusaineet

Määrä Ainesosa
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 rkl öljyä
400 g jauhelihaa
1 tl suolaa
0,5 tl mustapippurirouhetta
2 tl pizzamaustetta
1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
3 dl vettä
8 gluteenitonta lasagnelevyä
200 g mustamatonta tuorejuustoa
2 dl juustoraastetta

Hienonna sipulit. Kuumenna öljy laakeassa kattilassa tai korkeareunaisessa paistinpannussa. Kuullota sipulit pehmeiksi. Lisää jauheliha ja mausteet. Paista kypsäksi. Lisää tomaattimurska ja vesi. Puolita lasagnelevyt ja lisää levyt niin, että ne peittyvät tomaattikastikkeella. Laita kansi päälle ja hauduta miedolla lämmöllä 15 minuuttia niin, että lasagnelevyt kypsyvät.
Lusikoi pinnalle maustamaton tuorejuusto. Lisää lopuksi päälle juustoraaste. Laita kansi päälle ja hauduta 5 minuuttia.
Vinkki! Paista jauheliha etukäteen valmiiksi jääkaappiin tai pakastimeen.  

Resepti: Marjo Jokinen, Keliakialiitto
 

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Evästeasetuksesi on tallennettu.