Gluteeniton kattilalasagne

Valmistusaineet

Määrä Ainesosa
1 rkl öljyä
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 porkkana
400 g jauhelihaa
1–1 ½ tl suolaa
1/2 tl mustapippurirouhetta
1 tl oreganoa
1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
3 dl vettä
8 kpl gluteenittomia lasagnelevyjä
100 g gluteenitonta maustamatonta tuorejuustoa
2 dl juustoraastetta

Hienonna sipulit. 

Raasta porkkana. 

Kuumenna öljy laakeassa kattilassa tai korkeareunaisessa paistinpannussa.

Kuullota sipulit pehmeiksi.

Lisää porkkanaraaste, jauheliha ja mausteet. Paista kypsäksi.

Lisää tomaattimurska ja vesi.

Puolita lasagnelevyt ja painele levyt kastikkeeseen niin, että levyt peittyvät.

Laita kansi päälle ja hauduta miedolla lämmöllä 15–20 minuuttia niin, että lasagnelevyt kypsyvät.

Lusikoi pinnalle maustamaton tuorejuusto. Lisää lopuksi päälle juustoraaste.

Laita kansi päälle ja hauduta 5 minuuttia. 

Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.  


Vinkki! Paista isompi määrä jauhelihaa ja jaa se sopiviin osiin jääkaappiin tai pakastimeen.

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Evästeasetuksesi on tallennettu.