Gluteenittomat mokkapalat (vegaaniset)

Valmistusaineet

Määrä Ainesosa
Pohja:
150 g margariinia
3 dl sokeria
¾ dl maustamatonta soijajogurttia
1 tl vanilliinisokeria
4 dl gluteenitonta hienoa jauhoseosta
1 ½ tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
4 rkl tummaa kaakaojauhetta
2 ¼ dl soijamaitoa
Kuorrute:
125 g margariinia
5 rkl tummaa kaakaojauhetta
1 tl vanilliinisokeria
10 dl tomusokeria
1 dl vahvaa kahvia

Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi. Vatkaa joukkoon soijajogurtti.

Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää seos margariini-sokerivaahtoon siivilän läpi muutamassa erässä vuorotellen soijamaidon kanssa. Käytä sekoittamiseen edelleen sähkövatkainta, mutta pienemmällä nopeudella. 

Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipannulle. Paista 200-asteisessa uunissa keskitasolla noin 10-15 minuuttia.

Kuorrutetta varten sulata margariini. Sekoita keskenään margariini, kaakaojauhe ja vanilliinisokeri. Lisää seokseen vuorotellen tomusokeria siivilän läpi ja kahvia pienissä erissä. Sekoita ja tarkista, että kuorrutteesta tulee sopivan notkeaa.
Kuorrutteenkin voi sekoittaa sähkövatkaimella. Levitä kuorrute tasaisesti jäähtyneen pohjan päälle. 

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Evästeasetuksesi on tallennettu.