Gluteeniton hapanimeläpossu

Valmistusaineet

Määrä Ainesosa
2 rkl öljyä
400 g porsaan kinkkusuikaleita
½ tl suolaa
½ tl jauhettua inkivääriä
2 porkkanaa
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 punainen paprika
1 keltainen paprika
1 tlk (227g/135 g) ananaspaloja
Kastike:
1 dl ananasmehua
2 rkl soijakastiketta
2 rkl viinietikkaa
2 rkl tomaattisosetta
3 rkl sokeria
2 tl perunajauhoa

Suikaloi porkkana, leikkaa sipuli pieniksi lohkoiksi, hienonna valkosipuli ja leikkaa paprikat pieniksi paloiksi.
Ruskista lihasuikaleita kuumalla pannulla öljyssä. Lisää mausteet, porkkanat, sipuli, valkosipulinkynnet sekä paprikat. Anna kypsyä noin 10 minuuttia.
Lisää ananaspalat. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään kulhossa. Lisää kastikeseos pannulle ainesten joukkoon ja sekoita huolellisesti. Kuumenna, kunnes ruoka hieman saostuu. Tarjoa keitetyn riisin kanssa.

Kuva: Studio Sami Helenius Oy
Gluteenittomasti - Mitä syödään tänään -kirja
Tilaa kirja verkkokaupastamme!

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Evästeasetuksesi on tallennettu.