Gluteeniton hapanimeläpossu
Valmistusaineet
Määrä | Ainesosa |
---|---|
2 rkl | öljyä |
400 g | porsaan kinkkusuikaleita |
½ tl | suolaa |
½ tl | jauhettua inkivääriä |
2 | porkkanaa |
1 | sipuli |
2 | valkosipulinkynttä |
1 | punainen paprika |
1 | keltainen paprika |
1 tlk (227g/135 g) | ananaspaloja |
Kastike: | |
1 dl | ananasmehua |
2 rkl | soijakastiketta |
2 rkl | viinietikkaa |
2 rkl | tomaattisosetta |
3 rkl | sokeria |
2 tl | perunajauhoa |
Suikaloi porkkana, leikkaa sipuli pieniksi lohkoiksi, hienonna valkosipuli ja leikkaa paprikat pieniksi paloiksi.
Ruskista lihasuikaleita kuumalla pannulla öljyssä. Lisää mausteet, porkkanat, sipuli, valkosipulinkynnet sekä paprikat. Anna kypsyä noin 10 minuuttia.
Lisää ananaspalat. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään kulhossa. Lisää kastikeseos pannulle ainesten joukkoon ja sekoita huolellisesti. Kuumenna, kunnes ruoka hieman saostuu. Tarjoa keitetyn riisin kanssa.
Kuva: Studio Sami Helenius Oy
Gluteenittomasti - Mitä syödään tänään -kirja
Tilaa kirja verkkokaupastamme!
Sinua saattaisi kiinnostaa
-
Pääruoat Gluteeniton intialainen linssikeitto
-
Pääruoat Gluteeniton poke bowl
-
Kaupallinen yhteistyö Rouheiset gluteenittomat sämpylät
-
Pitsat, piirakat, pasteijat Gluteeniton pinaattipiirakka
-
Pääruoat Gluteeniton kaurainen kaalilaatikko