Gluteenittomat lantturieskat lanttulaatikosta

Valmistusaineet

Määrä Ainesosa
200 g gluteenitonta lanttulaatikkoa
1 ½-2 dl vaaleaa riisijauhoa
1 dl gluteenittomia kaurahiutaleita
½ tl suolaa
½ tl leivinjauhetta
1 kananmuna
1 dl maitoa

Sekoita kaikki ainekset kulhossa. Jaa taikina keoiksi leivinpaperin päälle uunipellille. Taputtele jauhotetuin käsin ohuehkoiksi rieskoiksi. Pistele rieskat haarukalla. Paista 250 -asteisessa uunissa 15 minuuttia.  

Ohjeesta tulee 8–9 rieskaa.

Vinkki! Jos valmistat rieskat gluteenittomasta porkkanalaatikosta niin lisää riisijauhoja hieman vähemmän. 

Resepti ja kuva: Marjo Jokinen, Keliakialiitto

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Evästeasetuksesi on tallennettu.