Gluteeniton sosekeitto porkkanalaatikosta

Valmistusaineet

Määrä Ainesosa
1 rkl öljyä
3 perunaa
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
½ tl kurkumaa
8 dl vettä
1 gluteeniton kasvisliemikuutio
400 g gluteenitonta porkkanalaatikkoa
ripaus chilirouhetta
2 dl kookosmaitoa
½ tl garam masala -mausteseosta
Pinnalle: tuoretta korianteria

Kuori ja kuutioi perunat. Hienonna sipulit. Kuullota perunat, sipulit ja kurkuma öljyssä kattilassa. Lisää vesi ja kasvisliemikuutio. Anna kiehua hiljalleen 10 minuuttia. Lisää joukkoon porkkanalaatikko ja chilirouhe. Soseuta keitto tasaiseksi sauvasekoittimella ja lisää kookosmaito. Kuumenna hetki ja mausta garam masalalla.  Koristele keitto korianterilla. 

Ohjeesta tulee 4–5 annosta.

Resepti ja kuva: Marjo Jokinen, Keliakialiitto

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Evästeasetuksesi on tallennettu.