Gluteeniton tomaattinen kalakeitto

Valmistusaineet

Määrä Ainesosa
1 l vettä
1 gluteeniton liemikuutio
1 laakerinlehti
4-5 perunaa
1 pss (250 g) pakastekasvissuikaleita
400 g kalaa fileenä, esimerkiksi lohta
1 maustekurkku
0,5 tl suolaa
ripaus valkopippuria

Kuori ja kuutioi perunat. Lisää kattilaan vesi, kalaliemikuutio, laakerinlehti ja perunat. Anna kypsyä 10 minuuttia.

Leikkaa kala pieniksi paloiksi ja kuutioi maustekurkku. Lisää loput ainekset kattilaan.
Anna keiton kypsyä hiljalleen, kunnes kalat ovat kypsiä.   
 
Gluteenittomasti - Mitä syödään tänään? -kirja
Tilaa kirja verkkokaupastamme!

 
 

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Evästeasetuksesi on tallennettu.