Gluteeniton tomaattinen lihapullapasta

Valmistusaineet

Määrä Ainesosa
Tomaattikastike:
1 rkl öljyä
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
2 tlk (à 400 g) tomaattimurskaa
4 dl kuumaa vettä
1 tl suolaa
1 tl oreganoa
½ tl chilijauhetta
ripaus mustapippurirouhetta
Lihapullat:
400 g naudan jauhelihaa
½ tl suolaa
½ tl paprikajauhetta
ripaus mustapippurirouhetta
Lisäksi:
200 g gluteenitonta spagettia

Valmista tomaattikastike: Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy isohkossa kattilassa. Lisää sipulit. Kuullota hetki. Lisää tomaattimurska, kuuma vesi ja mausteet. Keitä kannen alla lihapullien valmistamisen ajan. 


Valmista lihapullat: Mausta jauheliha. Pyörittele taikinasta lihapullia (16 kpl) vedellä kostutetuin käsin. Tiputa lihapullat varovasti kastikkeeseen niin, että ne ovat kastikkeen peitossa. Keitä hiljalleen 5 minuuttia.  


Lisää kattilaan gluteeniton spagetti erissä. Jatka kypsennystä kannen alla noin 10–15 minuuttia. Sekoita välillä kevyesti.  
Vinkki! Valmista tämä pasta vieläkin nopeammin käyttämällä valmiita gluteenittomia lihapullia. 

 

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Evästeasetuksesi on tallennettu.