Gluteenittomat tuulihatut

Valmistusaineet

Määrä Ainesosa
2,5 dl vettä
100 g margariinia
2,5 dl gluteenitonta hienoa jauhoseosta
4 kananmunaa

Kiehauta kattilassa vesi ja rasva. Lisää jauhot kerralla seokseen. Sekoita, kunnes taikina on tasaista ja irtoaa hyvin kattilan reunoilta. Anna taikinan jäähtyä. Vatkaa kananmunat yksitellen taikinaan. Pursota tai nosta taikinasta pieniä nokareita kahdella lusikalla pellille.

Paista 175-200-asteisessa uunissa 30-40 minuuttia. Älä avaa uunin luukkua paiston alkuvaiheessa, etteivät tuulihatut lässähdä.

Leikkaa valmiista ja jäähtyneistä tuulihatuista kansi terävällä veitsellä ja täytä maun mukaan.

Hapanleivästä sacherkakkuun -kirja
Tilaa kirja verkkokaupastamme!

 

 

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Evästeasetuksesi on tallennettu.