Gluteeenittomat vohvelit

Valmistusaineet

Määrä Ainesosa
2-3 kananmunaa
5 dl maitoa
4 dl gluteenitonta hienoa jauhoseosta
1 tl leivinjauhetta
0,5 tl suolaa
50 g sulatettua margariinia tai voita

Vatkaa kananmunat kevyesti maidon joukkoon. Yhdistä jauhoseoksen joukkoon leivinjauhe ja suola. Sekoita seos taikinaan. Lisää lopuksi sulatettu rasva.
Anna taikinan turvota 30 minuuttia.
Kuumenna vohvelirauta ja voitele rasvalla. Levitä taikinaa raudalle ja paista ohuita vohveleita.
Tarjoa vohvelit lämpiminä esimerkiksi jäätelön ja marjojen kanssa.

Kuva: Marjo Jokinen, Keliakialiitto

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Evästeasetuksesi on tallennettu.