Listaus keliaakikolle soveltuvista joulumakeisista

12.11.2013 kirjoittanut Marika Vanhatalo (marika.vanhatalo a kealiakialiitto.fi)

Keliakialiitto on julkaissut päivitetyn listauksen keliaakikolle soveltuvista joulumakeisista. Tiedot perustuvat valmistajien ja maahantuojien antamiin tietoihin. Tuotetiedot on koottu tuotevalmistajien verkkosivuilta ja listaukset tarkistettu vielä valmistajien kuluttajapalvelusta.

Varmista kuitenkin aina tuotteen gluteenittomuus ainesosaluettelosta. Tuotteen ainesosat saattavat muuttua, ja uusin informaatio löytyy pakkauksesta.

Listassa olevien tuotteiden lisäksi vähittäiskaupoista löytyy myös muita keliaakikolle soveltuvia jouluisia tuotteita.

Keliakialiiton verkkosivuilla on myös julkaistu vuoden 2013 tuotelistaus keliaakikolle soveltuvista liemivalmisteista.

Listauksia keliaakikolle soveltuvista tuotteista