Vastaa kuluttajaparlamentin kyselyyn!

5.8.2015 kirjoittanut Sanna Talsta (sanna.talsta a keliakialiitto.fi)

Kuluttajaparlamentilla on parhaillaan meneillä järjestöjen jäsenille tarkoitettu kysely pitkäaikaissairaiden ja vammaisten henkilöiden yhdenvertaisesta palveluiden saatavuudesta.

Kysely on avoinna 16.8. asti. Vastanneiden kesken arvotaan 100 euron arvoinen elämyslahjakortti.

Kyselyyn pääset tästä

Keliakialiitto on jäsenenä kuluttajaparlamentissa. Se on järjestöjen vaikuttamisfoorumi, jossa kymmenet valtakunnallisesti merkittävät järjestöt tekevät yhdessä kannanottoja erilaisista ajankohtaisista aiheista. Toiminnan tarkoituksena on saada poliittiset päättäjät tietoisiksi keskeisten kansalaisjärjestöjen näkemyksistä ja kannoista merkittäviin poliittisiin kysymyksiin sekä edistää kuluttajien etua politiikan eri osa-alueilla.

Vuosien varrella on otettu yhdessä kantaa muun muassa alkoholimainonnan täyskieltoon, terveyskeskusten käyntimaksun poistamiseen sekä lapsiperheiden kotipalvelun ja mielenterveyspalveluiden parempaan saatavuuteen.