Keliakialiitolta joulumerkki

1.12.2015 kirjoittanut Sanna Talsta (sanna.talsta a keliakialiitto.fi)
Keliakialiiton joulumerkit
Keliakialiitto on lanseerannut oman joulumerkin, jonka ostamalla voi tukea keliakiatyötä. Joulumerkit ovat tamperelaisen taiteilijan Anita Mustosen piirtämiä.

Joulumerkkejä postitetaan Keliakialiiton jäsenille 2.12. ilmestyvän Keliakia-lehden välissä, ja niitä voi myös tilata liiton verkkosivuilta. Merkkejä voi tilata myös puhelimitse p. 03 2541 300 tai sähköpostilla keskus(at)keliakialiitto.fi.

- Joulumerkit ovat kaunis tapa toivottaa hyvää joulua. Merkkejä voi käyttää joulukorteissa ja -tervehdyksissä tai vaikkapa lahjapaketeissa, kertoo Keliakialiiton toiminnanjohtaja Leila Kekkonen.

Keliakialiiton työtä voi tukea maksamalla merkeistä vapaaehtoisen, haluamansa summan.

Merkeistä saatavat varat käytetään keliakian tunnettuuden lisäämiseen postittamalla Keliakia-lehteä terveydenhuoltoon ja kirjastoihin sekä uusimalla liiton verkkopalveluita. Lisäksi liitto on kehittämässä kahvila- ja ravintolapalveluille omaa gluteenitonta merkkiä.

Rahankeräysluvan myöntäjä ja aika: Poliisihallitus 9.11.2015.
Luvan saaja ja kerääjä: Keliakialiitto ry.
Luvan numero: POL-2015-9148.
Toimeenpanoaika ja -alue: Lupa on voimassa 9.11.2015–31.12.2017 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.