Nyt » Uutiset

Uusi tietopaketti ravitsemisalan ammattilaisille

7.3.2011 kirjoittanut Paula Kivipensas (paula.kivipensas a keliakialiitto.fi)
Keliakialiitto on avannut kattavan ja käytännönläheisen verkkosivuston ravitsemisalan ja kaupan ammattilaisille. Sivut on suunniteltu vastaamaan gluteenittomaan ruoan valmistamiseen ja tuotteisiin liittyviin käytännön kysymyksiin.

Uudet HoReCa-sivut ovat tuhti tietopaketti kaikille hotelli-, ravintola- catering- sekä kaupan alan ammattilaisille ja opiskelijoille. Osiosta löytyy tietoa mm. pakkausmerkinnöistä, keliaakikoille sopivista tuotteista ja ruokavalion monipuolistamisesta. Lisäksi on paljon vinkkejä gluteenittomaan leivontaan ja ruoanlaittoon.

Täydennämme verkkosivustoa kevään aikana. Tervetuloa tutustumaan uusiin HoReCa-sivuihin!



« takaisin